Hocam sanki biraz önyargılı düşünüyorsunuz gibime geldi, siz hesabı almışsınız hicbir problem yok güzel, hesaba sanırım yeni domain eklemişsiniz sonrada kısıtlama gelmiş hesaba, bu durumda hesabı satın aldığınız kişi ile alakalı hiçbir durum yok aslında, yeni bir site yeni bir domain demek, adsense için yeni bir yayıncı demek, son gelen adsense güncellemesinde reklamverenleri korumaya yönelik attığı bir adim aslında bu, hesap isterseniz 10 yıllık 10 milyonda ödeme almış olsun, yeni bir site eklendi ise bu durum gayet normal, yeni yayıncının bir süre trafiğini izlemek test etmek için kısıtlama gelmesi gayet normal bir durum, hesaba kisitlama geleceğini hiç kimse kestirip satayim bu hesabı diyemez bence
Emin ol kardeşim bu konulara dikkat edecek kadar hayat yaşadım ve durduk yere kimsenin hakkına girecek şekilde ön yargılı yaklaşmam. 14 Yıldır bu forumdayım, defalarca, onlarca kez mağdur edilmeme rağmen herkesin insanlığına verdim.
Dediğinizin benden kaynaklı olabilmesi için hesap değerlendiriliyor hatasının 12 mart 13 mart 2020 vs olması gerekiyordu.
Aşağıda ekran görüntüsünü paylaşıyorum kararı siz verin.
----
Ayrıca bu şekilde şahsıma ait hesaplarda mevcut, yani hesap değerlendiriliyor şeklinde uyarısı bulunan hesaplar. 1 Hafta sitede adsense ile ilgili herhangi bir şey olmasın uyarı zaten kalkıyor, ama tekrar reklam eklemek istediğiniz zaman 24 saat içerisinde yeniden bu uyarı ile karşılaşıyorsunuz. Ben şimdi bu hesabın bu şekilde olduğunu bilerek nasıl bir başkasına satabilirim ?