PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağduriyetimi giderdi kendisi fazlası ile o nedenle ismi editlerseniz kişinin ismi geçmesin indexlerde.

Lafım sana değil Soyadaşım 😊 bizi bilenlerde sıkıntı yok zaten.
Ben üye olmadan da sizi görüyordum son 6 aylık süreçte, önceki üyelik adınızı görsem tanırım sizi büyük ihtimalle.(üye olmadan takip ediyordum forumu 5 senedir) Konularınız gereksiz veya uygunsuz bir içeriğe sahip değil aksine gayet güzel ve yerinde konular. İzninzle bir iki kelam etmek isterim diğer arkadaşlara da;

"Bu foruma hepimiz üyeyiz, hepimiz meslektaşız ve çoğumuz helal ekmeğimizin peşindeyiz. Müslüman olan arkadaşlarım satışları baltalamak, küçük kârlar için karalamada bulunmak en başta kul hakkıdır, Allah'ın kul affetmedikçe bende affetmeyeceğim dediği. Müslüman olmasanız bile bir insanın emeğini hiçe sayacak davranışlar hiçbir ahlaki saliğe veya hiçbir vicdana sığmaz, sığamaz. Nasıl ki emeğiniz hiçe sayıldığı zaman hakkınızı savunmaya çalışıyorsunuz, bunun yanlış bir davranış olduğunu biliyorsunuz lütfen sizde başkalarının hakkını yemeyin, emeğini hiç etmeyin."

Ticaret ahlakına sahip olan insanlar yukarıda bahsettiğim şeyleri yapmaz zaten, yapıyorsanız da lütfen kendinizi bir sorgulayın vicdanınız rahat ediyor mu diye.

İyi forumlar.