[QUOTE=birbayt;1076464019]
Defterdar'ın gözünden kaçmış olabilir. Siz nasıl ki tebliği yazanların kanunu farklı yorumlayabileceğini sizinse kanun'u esas aldığınızı söylüyorsanız ki bu noktada tebliği yayınlayan maliye bakanlığını yetersiz görüyorsanız benimde sizi yetersiz görmem çok normaldir.
Ben yazılımcıyım, binlerce kez farklı programlama dillerinde ve/veya yazarak koşullar, şartlar oluşturdum. Hangi verinin hangi koşuldan geçip geçemeyeceğini çok iyi biliyorum. Dolayısıyla kanunda yazan şartları da rahatlıkla değerlendiriyorum.
Son olarak yazılımcı olarak bulunduğum konuma beni hiç kimse getirmedi ama kusura bakmayın siz 15 Temmuz sonrası ihraç edilmiş bir hakimseniz sizi o konuma kimlerin getirdiğini teorik ve pratik bilginizin yeterli olup olmadığını biz bilemeyiz.
15 Temmuz sopasını çekip durma. İnsanlar darbeye katıldığı ve destek verdiği için değil derneğe 5-10 lira verdiği, sendika üyeliği, dersana, kolej nedeniyle veya senin gibi bir müfteri yüzünden atıldılar. Sana yüzlerce hatta binlerce beraat etmiş, ama sizi alırsak fetöcüler de gelir diye mesleğe iade edilmeyen adam göstereyim. Bu şartları bilmeden konuşmayın. Bu kadar fetö fetö dediğinize göre belli ki bir yaranız var. Türkiye'de bu durumu genelde fetöcüler kullanır. Sizi bir araştırmak gerek. Emin Çölaşan'ın bile fetö ile suçlandığı ülkede kim fetöcü kim değil ihraca bakarak mı karar vereceksin? Kaldı ki ihraç olup olmama muhakeme yeteneğine ve hukuk bilgisine ve şahsiyete engel değil. Bak senin birbayt karakterin var. Güya beni fetö ile vuracaksın. Benim 7 sülalemden fetöcü çıkmaz. Her sakallıyı cübbeli Ahmet cemaatinden sanan senin gibiler her atılanı fetöcü bilir. Ne hukuktan ,ne siyasetten ne TR gündeminden haberin var. Saçma sapan yorumlarla taş atıp duruyorsun. Ne adın belli ne adresin ne web adresin. Erkek gibi kimliğini açıkla, yürekli ol ortaya çık. Güya küçücük aklınla hiçbir bilgin olmadığı konularda ortaya çıkıp çıkıp kaçma.