turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@osawashere Olayın özü budur. Helal olsun ama Kaiser'e laf cambazlıgı yapmadan direk içinden geleni yazmış.
Evet herkesin derdi ibadetini yerine getiren umreden dönen insanlar.
Evet Müslümanlar diye gözetim altında tutulmaları isteniyor , gördüğün her konuya bunu yazmaktan bıkıp usanmadın mı ?

Yazmayayım yazmayayım diyorum yani her konuda bu nedir be böyle? tanımadan engellediğim ilk insan olacaksınız yani gına getirdiniz.

Müslümanlar evet müslümanlardan nefret ettikleri için gözetim altında tutulmalarını istiyorlar,evet Türkiye'nin %90'ı gözetim altında tutulmalarını istiyor yurtdışından gelenlerin.
Umreden geliyor olması bunu değiştirmiyor ne yapalım o zaman kapıları ardına kadar açalım Umreden ülkesine gidecek olan diğer tüm yabancılarda gelsin, sonuçta Umreden geliyorlar, Umreden demiş miydim ? Müslümanlar evet gözetim altında tutulmamaları gerekiyor onların ayrıcalık tanınmalı sonuçta Umreden geliyorlar.

Bak okumak istediğin görmek istediğin her şeyi yazdım artık senin yazmana gerek yok rica ediyorum her konuyu germek için elinden geleni yapıyorsun.

Olayın ciddiyetinin ve büyüklüğünün zerre farkında bile değilsin.
21 bin kişiden bahsediyoruz,aynı ortamda bulunmuş aynı yerde kalmış içlerinden biri bile enfekte olduysa muhtemelen diğerine bulaştırmış 21 bin kişiden bahsediyoruz.
Hacı,hoca , imam ne farkeder ? Olayın ciddiyetini bir kavrayın artık ya .

O 21 bin kişinin kaç bin kişiye virüs bulaştırabileceğini biliyor musun ? Hayır, bunu umursadığını da zannetmiyorum.