[QUOTE=alcaym;1076463850]
birbayt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Defterdarı ve beni cehaletle suçluyorsun. Birisi bulunduğu yerin en büyük maliye memuru, ben ise vergi mahkemesi hakimliği yapmış ve elinin altından binlerce vergi davası geçmiş biriyim. Bu hoşuna gitmiyor ama gerçekten böyle. Peki sen ne tahsil ettin de kanunları teorik ve pratik bakımdan isabetli yorumladığını iddia ediyorsun? Bu yaklaşımla twitterda coronaya aşı ürettiğini söyleyen adamdan ne farkın var?
Defterdar'ın gözünden kaçmış olabilir. Siz nasıl ki tebliği yazanların kanunu farklı yorumlayabileceğini sizinse kanun'u esas aldığınızı söylüyorsanız ki bu noktada tebliği yayınlayan maliye bakanlığını yetersiz görüyorsanız benimde sizi yetersiz görmem çok normaldir.
Ben yazılımcıyım, binlerce kez farklı programlama dillerinde ve/veya yazarak koşullar, şartlar oluşturdum. Hangi verinin hangi koşuldan geçip geçemeyeceğini çok iyi biliyorum. Dolayısıyla kanunda yazan şartları da rahatlıkla değerlendiriyorum.
Son olarak yazılımcı olarak bulunduğum konuma beni hiç kimse getirmedi ama kusura bakmayın siz 15 Temmuz sonrası ihraç edilmiş bir hakimseniz sizi o konuma kimlerin getirdiğini teorik ve pratik bilginizin yeterli olup olmadığını biz bilemeyiz.