PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya giriş yapmadan bu açıklamayı yapayım sonra detaya geçelim
Yaklaşık 15 yıl önce foruma kayıt oldum ve aralıksız 7-8 sene aktif olarak forumda bulundum, 2 farklı dönemde moderatörlük de yaptım. Yüzlerce ticaretim oldu ve bir kaç kez de dolandırıldım ama kimsenin 0.01 kuruşuna dahi dokunmadım. Küfür hakaret vs gibi bir olaydan dolayı hiç banlanmadım. 2014 yılından sonra 5 yıl boyunca foruma ara verdim ve şimdi yaklaşık 9 aydır aranızdayım. Bunları niye yazıyorum derseniz aşağıda yazacaklarımdan dolayı tanımayan bilmeyen biri çıkıp ta 9 aylık üyesin sen ne bilirsin vs yazmasın.

Genel olarak ticaret konularına takılmam nedeniyle sürekli bazı kategorilerde deneme konuları açıyorum. Yaklaşık 2-3 aydır bu denemeleri yapıyorum ve genelde kolay kazanç olan ve yoğun işlem yapılan bir kaç kategoride burada köşe başını tutmuş arkadaşlar yeni birinin mekana gelmesinden rahatsız olarak hemen çeşitli yollardan tacize başlıyorlar. Tacizin şekli değişik olsa da amaç belli bu köşe bize ait sana burada ekmek yok hadi ikile mesajını vermek.

Bu kafadaki kişilere önerim o kadar para kazanıyorsunuz gidin premium hizmetlerden satın alın ve sisteme uygun bir şekilde öne geçin. Her yeni geleni konu açtığına pişman ederek değil.

Şimdi birileri de der ki senin açtığın konu illegal napalım yazmayalım mı, ben de derim ki dinime küfreden müslüman olsa bari. Anlayan anladı, siz giderken biz çoktan dönmüştük..
Ne kadar güzel demişsiniz