olmadık bir paranın ıspatını nasıl yaptılar ? Sana gösterilen tutarların dökümlerini ve hangi banka üzerinden hangi hesaptan aldıklarını belirtmeleri gerekiyor. Misal X bankasından şu kadar tutar adsense üzerinden gelmiş göstermeleri gerek. Bu işler öyle yapmadım bilmiyorum demekle olmaz elde dekont yok ise onlarda boşuna çağırmazlar. Bir de şu var forumda
adwords reklam çıkaranlar var kendi hesaplarından bu paralar sizin hesabınızdan karşı tarafa giderse vergiye de tabi tutulursunuz
Mevzuata göre reklam çıkardığınızda KDV kesmek zorundasınız.
Bakın banka dökümlerinde bir sıkıntı yok.
Banka hesaplarımı zaten görüyorlar.
Olay sözde ya aracı kurumlardan/partnerlerden birinin ya da Google'ın benim adıma başka hesaplara ödeme yapıldığını açıklaması üzerine işliyor. Bana tutarı bile söylemedi şu kadar söyleyebilirim dedi sadece 2017 için 1xx bin , 2018 için daha fazla 300bin e yakın.
Benim hesabımda zaten göremedikleri için beni çağırıyorlar, yoksa Enpara'dan dökümü almışlar rastgele bir ödemeyi söyledi bana mesela.
Olayın özeti şu sözden benim adıma başka hesaplara ödeme alınmış. Teknik olarak bunun neden mümkün olmadığını anlattım, bir de yazacağım sonucu göreceğiz.
Bu arada konunun kilitlenmesini talep edeceğim, sanırım benden başka kimsenin başına böyle absürt bir olay gelmemiş, konu fazla dağılmadan kapatılması daha iyi olur gibi,