Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar paypal ( adı bu değil zaten siz biliyorsunuz ) gibi aracılık eden firmalar hakkında bilgi arayışı içerisinde sanırım. Hani son günlerde forumda çokça konu açılıyor, yok takibi olabilir mi ? Takip edebilirler mi ? vs. diye.

Sizin diğer konunuza yazdım, buna da yazıyorum. Şayet bana bu şekilde olsa yani 5000 lira gibi bir rakam hesabıma girse ve bu şekilde büyük rakamlar ile itham edilsem güler geçerim.

Bu arada yazılı savunma için size ne kadar süre verdiler ?

Son olarak, müfettiş ortalama kaç yaşındaydı acaba ?
Evet olay oraya doğru gidecek sanırım,
Gülüp geçemiyorsun hocam zaten 1 haftadır stres ediyordum, şimdi ne yapacağımı da şaşırdım.
En yakın zamanda göndermemi istedi, Pazartesi günü emaille gönderip bir an önce sonuçlanmasını bekleyeceğim.
Müfettiş gençti 35-40 yaşlarında.

WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalan söylüyor... Geçenlerde buralara da yazdım... Adamlar doğru yanlış ne bulurlarsa önümüze sunup bir çıkarım yapmamızı istiyorlar.
Kabul etmeyeceksin.
Memurun işi niyet okumak değil ama bu iş niyet okumaya, insanları zan altında bırakmaya gidiyor.
Bu konu hakkında mutlaka CİMER e yazın. Müfettişler bu şekilde davranıyor diye bildirin kayıt altına alınsın bu hukuksuzluklar
Evet hocam, benim de canımı sıkan bu. Önüme koy belgeleri karşılaştıralım, o da yok.
Sonrasında müfettiş biraz yumuşadı başta yalan söylediğimi düşünüyor gibiydi , o da kafa karışıklığı yaşadı biraz. Sistemsel bir açık olabilir mi dedi, pin kodundan banka doğrulamaya kadar her şeyi anlattım ne kadar anladı bilmiyorum.
Konu tatlıya bağlanıp dosya kapatılmazsa gereği neyse yapacağız artık.