Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar @FastPHP; arkadaşımız r10.net'in geliştirilmesi ve kullanımı kolaylaştıran özelliklerde bizlere yardımcı oluyor. Öncelikle Başarılı Görevinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Öncelikle Mavi Tik Onaylı Profil için SMS onayı getiriyoruz. Mevcut mavi tik sahibi olanlar SMS onayı yaparak kullanmaya devam edebilecekler.
Sonrasında Bugün bizden en çok istenilen popüler konular ve yeni mesajlar bölümünde kategori filtreleme sistemi yapıcaz, Görmek istemediğiniz kategorilerde açılan konuları bu kısımlarda görmeyeceksiniz.
Bildirim sisteminide aktif ettik. önemli konularda size Modern tema üzerinden bildirim gönderebiliyoruz.

Forumda yaşadığınız problemleri, istediğiniz yenilikleri, mantıklı önerilerinizi yazabilirsiniz.

En çok talep edilen özelliklerden biri tamam diğerleri yolda.

Yeni Mesajlar ve Popüler Konuları Kişiselleştirme
3 hafta kadar önce forumdan haksız yere banlandım, sonra ban cezasına açtığım konu onaylanıp bana söz hakkı verilmeden oradan da süresiz banlandım. Forumdaki dolandırıcılara, mağduriyet yaratanlara bile ban cezası sorunları kategorisinde söz hakkı verilip konuları onaylanarak neden banının açılmayacağını yazılıp konu kilitlenirken ben, ortada net bir kanıt dahi olmadan ban cezası sorunları kategorisinden süresiz banlanıyorum. Bu karar, r10 kurallarını geçtim vicdanen ne kadar doğrudur? Bir insanı iftira sonucu banlayıp üstüne hakkını dahi savunmasına izin vermeden ban cezası sorunları kategorisinden banlamak adil bir karar mı?

Banlı olduğu süre içerisinde bu konuyla ilgili birkaç kez mail attım. Banım açıldıktan sonra defalarca kez pm attım. 2 hafta oldu fakat hala bir değerlendirme, dönüş yok. Moderatörler hakkında şikayetleriniz için @Coskun; 'a pm atın sisteminin işlemediği açıkça belli. Bunun yerine bir kategori açılsa, moderatörler hakkında şikayetler orda olsa ve konular sadece şikayetçi olan üye ve değerlendirecek kişiye gözükse daha iyi olmaz mı ? En azından üyeler şikayetleri hakkında bir cevap alır, haklı mıdır haksız mıdır belli olur.