Aleysia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar şuan yaşım 17 Ve Lise 3.Sınıfa gidiyorum gerçektende okul okumaktan sıkıldım üniversiteye gidip 2-4 Yıl daha okul okumayı düşünmüyorum.

Aklımda olan şey su liseyi bitirip Lise Kpss ile memur maaşlı bir mesleğe girmek istiyorum. Yani direk liseyi bitirip kpss ile iş başı yapmak istiyorum.

Sizce üniversite okumalımıyım yoksa şimdiden kpss ye çalışıp iş başı yapmalımıyım ?

Bu arada kpss hakkında bilgisi olanlara bir sorum var
Bilgisayar başından yapabileceğim memur maaşlı hangi meslekler mevcut ?
Aleysia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu maxigeyikte deil adam akıllı düşünen insanlarin fikirlerini ögrenmek istiyorum burada dalga geçilecek bir durum yok yani ortada
Böyle saçma yorumlar atmışsınızda acaba ne haldesiniz çok merak ediyorum
Herhangi bir konuya espritüel yaklaşmak ve bunu böyle yorumlamak bizim bileceğimiz bir iştir. Yazdığın şey yoruma açıksa, kurallar çerçevesinde isteyen herkes, istediği yorumu yapmakta özgürdür. Madem kimse sana şaka yapmasın istiyorsun o halde bunu yazdığın içerikte belirtmen gerekiyor. 17 yaşındayım demişsin, bu yazışma tarzından bir hayli anlaşılıyor. Kime kimseye agresif davranmanı gerektirecek bir durum yok. Tamamen iyi niyetli ve ortamın yumuşaması için yapılmış yorumlar bunlar. Yoksa kimse sana kalk Kamyoncu, Tır'cı ol demiyor.
Ayrıca daha lise 3'teymişsin. Hayatta ne gördün ki bu kadar çabuk sıkıldın ? Rahat olmak mı sıktı seni ? Ha! Rahat bir iş istiyorsan eğer, gidip kendine bir amaç belirledikten sonra bunlara nasıl ulaşabileceğinin planını yapman gerektiğini düşünüyorum. Bunları da yapamıyorsan, ailenden, öğretmeninden hatta doktorlar ve yaşam koçlarından destek alman mümkün. Amacımız kimseyi kırmak değil. Sadece yazdıklarının bizde çağrıştırdığı şeyler senin düşündüklerinden biraz daha yumuşak yanlı olduğu... hepsi bu.