Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşların dediği gibi. Dropcatch ve snapnames gibi firmalar bu konuda öncü firmalar. Kayıt olursun kimlik bilgilerini vs girersin. Kredi kartını tanımlarsın ve ihalelere katılırsın veya backorder yaparsın. Başarılı backorderler sende kalırsa, Sedo Uniregistry, dan.com gibi siteler de satılığa çıkarırsın veya forumda paylaşırsın. Ayrıca yatırım yapacak nakitin varsa var olan jenerik domainlere de yatırım yapıp alabilirsin.
Açıkçası daha çok backorder ile alıp satma fikri var aklımda. Ancak çok acemiyim daha bu konuda. Natrodan üç defa denedim üçü de başarısız oldu. Dropcatch ile deneyeceğim.

JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam backorderi direk Dropcatch ' tan yapın +50 backorder yaptıysam 40 ı olumlu idi
Aynı alan adına iki veya daha fazla kişi backorder yaptığında açık artırmaya gireceği yazıyor. Normalde ilk sipariş edenin olmuyor muydu?

MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer dropcatch vs gibi yüksek ücretli iyi firmalardan backorder yapmayacaksanız benim önerim bir script yazdırın ister js ister c ister python bir domain bayiliğine bağlayın her saniye ya da saniyenin belli kısmı istek atın boşsa regletin otomatik olarak.
Bunu nasıl yaptırabilirim, teknik detayları nasıl olmalı? Ve tahminen bana maliyeti ne olur?