Hapsher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce burada 7-8 hesap yazan siz değil misiniz? "Benimle ne alakası var yönetim panelinden oluşturduğum hesabın ? Normal app ile 3 gündür 7-8 hesap oluşturdum hepsinin token bilgisi boş geldi sanki ben bilerek yapıyormuşum gibi izlenim veriyorsunuz konuya hadi ben yalan söylüyorum oluşturduğum hesapların boş tokenleri de mi yalan söylüyor........." Bu ifade hemen 2 mesaj yukarıda duruyor.

Lütfen buna bir son verin, iyi niyetinize olan güvenimiz kaybolmak üzere. Yanlışınızı kabul edin, milyon kerede deneyebilirsiniz, sonuç değişmeyecektir, sizden başka bir kişi dahi çıkıp bu iddiayı yapamaz, çünkü böyle bir durum yok, tekrar söylüyoruz karıştırıyorsunuz, lütfen bu konu burada sona ersin.
Ben sorun yaratmıyorum siz yaratıyorsunuz ekran görüntüsü eklememe rağmen sanki ben yalancıymışım gibi yorumda bulunan da sizdiniz ben değildim ayrıca alıntıladığınız cümlem de soruma cevap olamaz çünkü o cümlede eklentiden değil panelden oluşturdum gibi bir şey yazmıyor yani o sorunun cevabını alamadım dolayısıyla o konuda yanlış yorumda bulunduğunuz çıkıyor bu cevaptan. Son olarak yazıp bitiriyorum toplamda oluşturduğum 8 normal app hesabın 2 si panelden kalanı wp eklentiden sadece eklentiden (benden) kaynaklı sorun olsa diğer panelden oluşturduğum 2 hesapta token bilgisi olurdu. Tekrar tekrar söylüyorum hiç bir kötü niyetim yok.Diyeceklerim bu kadar artık bırakıyorum cevap vermeyi iyi satışlar.