Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimle ne alakası var yönetim panelinden oluşturduğum hesabın ? Normal app ile 3 gündür 7-8 hesap oluşturdum hepsinin token bilgisi boş geldi sanki ben bilerek yapıyormuşum gibi izlenim veriyorsunuz konuya hadi ben yalan söylüyorum oluşturduğum hesapların boş tokenleri de mi yalan söylüyor. Ama ne hikmetse 3 gündür token oluşturmayan yönetim panelini biraz önce ekran kaydı ile göstermek istedim ve şu işe bakın ki buraya yazdığım token boş geliyor yorumundan sonra bir anda düzeldi belli ki sistemde bir sorun vardı bunu düzeltmişsiniz başka açıklaması yok bunun.Kimsenin konusunu sistemini kötüleme amacım yok kötü olsa zaten kullanmam amacım hataların giderilmesini sağlamaktı ki bu da olmuş şuan.Yine de beni yalancılıkla suçlar sekilde yorum yaptığınız için token bilgisi boş olan ekran görüntüsünü de buraya bırakıyorum.
Az önce burada 7-8 hesap yazan siz değil misiniz? "Benimle ne alakası var yönetim panelinden oluşturduğum hesabın ? Normal app ile 3 gündür 7-8 hesap oluşturdum hepsinin token bilgisi boş geldi sanki ben bilerek yapıyormuşum gibi izlenim veriyorsunuz konuya hadi ben yalan söylüyorum oluşturduğum hesapların boş tokenleri de mi yalan söylüyor........." Bu ifade hemen 2 mesaj yukarıda duruyor.

Lütfen buna bir son verin, iyi niyetinize olan güvenimiz kaybolmak üzere. Yanlışınızı kabul edin, milyon kerede deneyebilirsiniz, sonuç değişmeyecektir, sizden başka bir kişi dahi çıkıp bu iddiayı yapamaz, çünkü böyle bir durum yok, tekrar söylüyoruz karıştırıyorsunuz, lütfen bu konu burada sona ersin.