Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimle ne alakası var yönetim panelinden oluşturduğum hesabın ? Normal app ile 3 gündür 7-8 hesap oluşturdum hepsinin token bilgisi boş geldi sanki ben bilerek yapıyormuşum gibi izlenim veriyorsunuz konuya hadi ben yalan söylüyorum oluşturduğum hesapların boş tokenleri de mi yalan söylüyor. Ama ne hikmetse 3 gündür token oluşturmayan yönetim panelini biraz önce ekran kaydı ile göstermek istedim ve şu işe bakın ki buraya yazdığım token boş geliyor yorumundan sonra bir anda düzeldi belli ki sistemde bir sorun vardı bunu düzeltmişsiniz başka açıklaması yok bunun.Kimsenin konusunu sistemini kötüleme amacım yok kötü olsa zaten kullanmam amacım hataların giderilmesini sağlamaktı ki bu da olmuş şuan.Yine de beni yalancılıkla suçlar sekilde yorum yaptığınız için token bilgisi boş olan ekran görüntüsünü de buraya bırakıyorum.
Sizin bu boş access token dediğiniz 8 hesabınız WordPress Eklentimiz üzerinden normal app seçilerek oluşturulan hesaplar, tekrar söylüyoruz wordpress eklentimizden normal app seçildğinde access token bilgisi gelmez bu bir hata değildir.

Yönetim panelimizden normal ya da özel app farketmez seçtiğiniz zaman token bilgisi her zaman istisnasız gelir.

Sizin iddianız bu access token bilgisi eksik olan 8 hesabın yönetim paneli üzerinden oluşturulduğu yönünde, yani bir bakıma diyorsunuz ki WordPress eklentimiz üzerinden hiç normal app oluşturulsun isteği göndermediniz, çünkü göndermiş olduğunuzu kabul etseniz bu boş access tokenlerinde bu sebeple boş olduğunu kabul edeceksiniz.

Peki şimdi sormak isteriz, madem hiç WordPress eklentimiz üzerinden app oluşturulsun mu sorusuna normal cevabını vererek, sap a hesap eklemeye çalışmadınız da https://www.r10.net/pinterest/226863...llananlar.html bu konudaki denemelerinizi nasıl yaptınız? Bu mesajı denemeden nasıl attınız?

Art niyetli olmadığınızı düşünmek için son kez söylüyoruz, yanlışınız var, yanlış kontrol etmişsiniz.