Hic mi grafik okuma kabiliyetin yok. Allah askina 4 5 ay once endekse yapilan sisirme girislerle 93binden 124bine gitti 1 aydir butun sirketler gecen yila gore hep zarar aciklarken endeks nasil eski haline gelmesin.
Teknik cizime gerek yok endeks kagitlarindan yabancılar satarak cikiyir ayrica buyuk endeks kagitlari zarar edecegi düşünülüyor.
Uzerine korona virus geldi. Vaka sayisi 5e yukseldi pazartesiye kadar sayi artarsa endeks -10 gibi acar.
Benim grafik çizme kabiliyetim de var okumaktan ziyade. Ama senin okuduğun grafik hangi grafikse yanlış grafik söylediğin rakamların gelmesi için bir tane teknik sebep yok. Son olarak posu yazdığın saatte Dowjons %10 artıdaydı ve artıda kapattı. Ama seninle iddaaya girebiliriz ben pazartesi artı açarız diyorum sen eksi 10 diyorsun. Kaybeden löseve 100 lira altı olmamak şartıyla bağış yapabilir ?
eksi açıklayan bütün şirketleri kap bilgilerini paylaş lütfen. Thyo mu ? Telekom mu petkim mi goody %110 büyüme açıklamış rysas büyüme açıklamış petkim temettü açıklamış oylum temettü açıklamış. Daha onlarca kar açıklayıp temettü dağıtacak şirket var. Bütün şirketler eksi açıklamış cümlenin de söylediğin rakamlar gibi altı boş. Yine söylüyorum ve senin iyiliğin için söylüyorum spk kanunlarına göre yaptığın şey manipülasyon ve hapis cezası var. Bu kadar keskin cümleleri binlerce takipçisi olan traderlar yazamıyor spk ensemde biter diye. Altını dolduramayacağın elinde veri olmayan konu hakkında bist bitti 45.000 geliyor yazman ne cesaretidir bilemem.