Belki nüfusun bu kadar artmasını baştan olumlu düşündüler, ne kadar insan o kadar çok hizmet edecek KÖLE gözüyle baktılar daha sonradan işler planlanandan farklı gitti yada yeni bir karar alındı artık Dünyanın geleceği daha farklı şekilde yazıldı.
Beğensek de beğenmesek de; Dünyayı 3-5 aile yönetiyor ve ne isterlerse tüm insanlık yapmak zorunda.İşin garip kısmı onların istediği şeyleri bizim istediğimiz gibi bize yansıtıp bizleri manipüle ediyorlar
Bir gerçek var ki; Dünyada bu kadar insana bakacak kadar kaynak bulunmuyor, belki bir çok kişi hoş karşılamayacak ama dünya nüfusunun %70'inin ölmesi gerekiyor gibi. Maalesef bizlerde bu %70'e dahiliz.
Bunlar benim düşüncelerim değil, insan kendi aleyhinde düşünür mü
Tam olarak aynı olmasa da benzer şekilde düşünüyorum nüfusun artırılması belkide iki ayrı büyük güç var biri artmasında problem görmüyor diğeri tam aksi, üstünlük hangisinin eline geçerse planlar ona göre değişiyor, bu güçler ne amerikaya nede avrupa gibi bölgelere bağlı, gerektiği durumda herkesi gözden çıkarabilir gibi gibi
Tabiki bunlar komplo teorileri ciddiye almamak lazım

ama ben de dünayayı yöneten güçlerin resmi güçler olduğunu düşünmüyorum.
pek PLANLI gibi degil sanki. Cunku ekonomik acisindan en cok en buyuk ekonomilere darbe vurdu. Amerika Cin'e karsi yapti derseniz bile sacma cunku Apple basta olmak uzere cinde sayisiz buyuk sirketlerin uretim fabrikalari var. Cinde Uretim sekteye ugrasa hemen ABD'de hissedilir.
Ekonomi o kadar da önemli değil, zaten paranın yönetimi onlarda, amaç nüfusu azaltmak olabilir.