real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtlar vadisi.
İlk 99'u birkaç kere bitirmişimdir sanrım. Sonrasında da Cahit tapınakçıları bırakıp geri dönene kadar fena değildi ama ondan sonra iğce cılkı çıktı..

Webuvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fringe 6. Sezon keşke çıksa hocam ya, Valla süper bir dizi
Keşke hocam.. İlk 5'i yeniden izlemeyi bile düşünüyorum bu aralar

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
netflix 12 maymun
netflix travellers

ikiside bir birinden güzel.
travellers enteresan başladı eywallah hocam

Megend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wayward Pines izleyin mutlaka
Listeme aldım sağolasın

algoritmik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Listede Sons Of Anarchy ve Shameless in olmaması üzücü.Bunun dışında See, into the badlands de gideri olan dizilerdir.
Bir göz atarlım onlarada

mdgrdg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok ilginç ama dizi mantığımız hemen hemen aynı prison ve sherlock için düşüncelerim aynı ve braking badi 3. sezonu zorla izleyip bıraktım en sonunda. Fringe dizisine başlayacam şimdi
Mutlaka izle hocam çok güzel dizidir. Bol bol ters köşeye hazır ol

StRuCTUrE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netflix: Ragnarok, Black List, Lost in Space, La casa de papel, Better Call Saul, Dark, Sons of Anarchy, 6 Underground (film)
Türk dizileri: Atiye ve Masum (bu bayağı farklıdır)
Filmler: The Gentlemen, Bloodshot (henüz izlemedim)
Biraz daha eskiden vizyonda olanlar: Once Upon a Time... in Hollywood, Joker, Asfaltın Kralları (Ford v Ferrari), Çiçero
TR yapımları çok sıkıcı yada saçma oluyor genelde o yüzden hiç şans bile vermiyorum.. La Casa De Papel'in yeni sezonu gelince izleyeceğim öncekiler bitti zaten.. Diğerlerine de bir göz atarlım eywallah

samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilim kurgu seviyorsanız:

stargate serisini izlemeniz gerekiyor. bu serinin değeri bilinmiyor, starwarsların, startreklerin, bsglerin eline verir benim görüşüm.

izleme sırası şöyle:

1. stargate 1994 (serinin başlangıç filmi) FİLM
2. stargate sg1 (filmden sonra çekilen dizi 10 sezon) DİZİ
3. stargate ark of truth (stargate sg1 bittiğinde izlenmesi gerekiyor. sg1 dizisinin bir bakıma finali) FİLM
4. stargate atlantis (sg1 dizisinin ortalarında başlayan stargate evreninin başka bir yerini açıklıyor. bu diziye "stargate sg1"in 8.sezonunda başlanıyor, birbiriyle alakalı ileriyor çünkü) DİZİ
5. stargate continuum (stargate atlantisin 4.sezonundan sonra izlenir.) FİLM
6. stargate universe (yine stargate evrenin bence en mühteşem konusunu işliyor) DİZİ
7. stargate origins (bu dizi ilk filmde anlatılanların öncesindeki olayları işliyor) MİNİ DİZİ

tabii bu seri bence çerezlik bir dizi değil.
bunun adını duymuştum ama bak sen şimdi yazınca hatırladım tekrar.. Birbirine bağlantılı mı peki hocam mesela stargate origins'i izlesem ne diyor la bunlar diye kalır mıyım