Malesef php bilgim yok.
Aslında bunun örnekleri var ama kimse indikatörü zarar görmesin diye açıklamıyor. Nibende aynı şekilde bir bot oluşturmak istiyorum ancak indikatör bilgilerimi kimsenin görmeyeceği şekilde bu hizmeti almam gerekiyor. Ya da tradingview’de yapmam gerekeni botu hazırlayacak kişi tarafından yönlendirerek bana yaptırmalı. Bu gizlilik benim için çok önemli.Bu indikatörü satın almak için Ciddi masraflar ettim.
iki işlem script (bot)+ telegram botu yapılacaktı, ama şimdi işlem 3 e çıktı PHP eğitimi de dahil olunca bu konuda malesef destek alabileceğinizi düşünmüyorum, inşallah çıkar forumda çok yetenekli kişiler var ama gizlilik ciddi problem olacağı kanaatindeyim. Eğer eksik olan kısım telegram olursa yardımcı olurum,
Çok önemli bir dipnot daha düşmek isterim, sadece telegrama değil aynı verileri sms ve mail olarakta almanızı öneririm. Telegram bot özellikle cumartesi pazar ve pazartesi günleri sapıtıp kendinden geçiyor. bildirim alamıyorsunuz, bağlantınızda da timeout meçhul ise scriptin hatasına, çalışmamasına, verilecek bilgi kıymetli isede büyük problemlere sebebiyet veriyor.