Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alınmanıza gerek yok birşey bilmiyorsunuz demek istemedim Uzman olduğunuz konuda yazın demek istedim. Google tarafında içeriğin güvenilirliği ve yazan kişinin o konu hakkında bilgisi çok önemli.
Alınmadım hocam, CV gibi olacak ama yazılım mühendisiyim(lisans mezuniyeti), sistem tarafında OSCP, VMCE ve VCP 6.5 Data Center sertifikalarım var. Bu sertifikalar uluslararası geçerliliği olan ve sınav ile alınan sertifikalar. Özellikle OSCP 24 saat süren zorlu bir sınavdan sonra alınıyor.
15 yıldır tuzlu su akvaryumları ile uğraşıyorum. İyi derecede ingilizce biliyorum. Bir yıl londrada dil eğitimi aldım. Arabalardan çok iyi anlarım, gençliğimizde millet hava filtre nedir bilmezken biz motor içi modifikasyonla uğraşırdık. Son 2 yıldır hobi olarak otonom dronlarla uğraşıyorum. Uçarken Image process yapıyorum, gibi gibi. Ben bu konular hakkında yazmak istiyorum. Sözün özü siz benim sormak istediğimi çok yanlış anladınız sanırım. Benim sormak istediğim farklı alanlarda makalelerin seo ya etkisi. Sağdan soldan copy paste ile birşeyler yapsam ne olur değil.