Hocam bizde satılan kolonya ve dezenfektanlar da o bol orandaki miktar yok malesef. Bir de öyle bir lanse ediliyor ki kesin bulaşmaz gibisinden. Millet kolonya sırası bekliyor. Bana bu durum yanlış geliyor. Madem çok iyi geliyor bu ölümler niye?
Haklısınız hocam.
Birde fabrikasyon malları serbest piyasa diye satanlar var. Bunların hepsinin birim maaliyeti, fabrikadan çıkış fiyatı vs. bellidir. Adamlar yüzde yüzü geçgin fiyatlarla satışı yapılıyor. Yanıyorsam düzeltin. Bunun adı serbest piyasa mı şimdi?
Ya zaten fiyat artışı garip. Herkesin de işine geliyor merak etmeyin. Kimseye de ceza meza gitmeyecek kanımca.
Gündem fırsatçıları diyorum ben bunlara. Oysaki bu hastalık kendisinde çıksa eli ayağı birbirine dolanacak. Yeterki daha fazla para kazansınlar, kefenle taşırlar artık diğer dünyaya.
Böyle kriz durumların da en büyük iş ticarettir. Kimse kimseyi düşünmüyor malesef.
tuzdan kasıt tuzlu suysa, yabancı kaynaklarda tuzlu suyun öldürdüğüne dair bir kanıt yok. fakat kolonya dezenfektan etkisi gösterir. %70 üzerinde alkol varsa içinde, alkol çözücü etki göstererek virüsün dış koruyucu tabakasını eriterek öldürür.
Valla bilmiyorum hocam markette tuz yoktu. Bugün bir tuz muhabbeti geçti yine haberler de gezdiğim 5 markette tuz yoktu