Bugün de şaşırmam diyorum ama hergün farklı şeylere şaşırıyorum.
Olayın gerçekçiliği yada senaryosu değil de benim merak ettiğim nasıl gece sağa sola dönüp uyuyamazken bir anda r10 dan kupon alıp otele taşındınız. Nasıl o ses sistemlerini ve ışıklandırmaları soktunuz. Kaldı ki bir de gelen şeylere ücretlimi ücretsiz mi muhabbeti yapıyorsanız mutlaka otel personelini ilişkilendirirsiniz. Tek oda yetmemiş bekar evinde ki gençlere bir oda daha tutmuşsunuz. O kadar adam nasıl oldu kral dairesine giriş yaptı? Odalar 2 kişiliktir. Hadi diyelim yatmayacaklar diye dediniz ikna ettiniz. Sonra ne olacaktı? Bu kadar amatör hareketlere otel yönetimi çoktan odanıza gelirdi. O kadar ergence tavırlar ki bunlar mutlaka hareketlere yansımıştır. Nasıl oldu da dikkat çekmedi inanılır gibi değil.
Aklımın hiç almadığı da bu para mevzusu. 9 bin TL'lik oda için sizden 800 TL aldılar sizi de hemen kapı dışarı etmediler. Öteki odayı da kuponla almıştınız ya hani.
Neyse akşam akşam türk mizah kültürüne baş yapıt olarak kalacak belki de bayi toplantısı gibi absürt bir filmin konusu olacak hikayeniz için teşekkür ederiz. Çabanıza sağlık. Gerçekçiliği yada senaryosu dedim ama gerçeğe dayandıramadım.
Son olarak böyle maceralara atlamaya kalkmayın. Bu hikayede ki gibi mutlu sonla bitmez.
Yeri yurdu belli spor kulüplerine bile acımaz otel sahipleri.
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü'nde, takım kafilesi bu kez de deplasman maçı için gittiği İstanbul'da rehin kaldı.
Geçen hafta ligde Vakıfbank Güneş Sigorta ile Burhan Felek Salonu'nda karşılaşan Ankaragücü, maçın bitiminde, konakladıkları Burhan Felek Volley Otel'in ücretini ödeyemedi.
Birkaç saatliğine salonda maç izlemek zorunda kalan oyuncular ve teknik ekibin morallerinin çok bozulduğu ve kulüpten gelecek parayı bekledikleri öğrenildi. Kulüp yönetiminin otele ödenmesi gereken 2 bin TL'yi göndermesinin ardından otelden ayrılabilen kafilede, zaten uzun süredir paralarını alamayan oyuncuların sinirlerinin iyice gerildiği kaydedildi.
2 bin liraya adamı rehin bırakırlar.
5237 sayılı Kanun
Karşılıksız yararlanma
MADDE 163. - (1) Otomatlar aracılığı ile sunulan ve bedeli ödendiği takdirde yararlanılabilen bir hizmetten ödeme yapmadan yararlanan kişi, iki aydan altı aya kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır.
Uyuyamıyorum gideyim kuponla otelde yatayım derken mapus damında bulursunuz kendinizi. Öyle 800 lira alıp göndermezler sizi. Söke söke alırlar.