CoRPiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kulaktan doğma bilgilere inanmayın. Başka bir çaresi olsa zaten o uygulanır. Ameliyat esansında kıl dönmesinin olduğu kısım kesilip alınıyor.Tekrar etme durumu size aynı bölge gibi gelse de aslında farklı bir bölgedir. Çünkü eski bölge ameliyat esnasında alınmakta. Bölge alınıyor dedim de bunu sanki kolu kesip çıkarma gibi düşünmeyin,derinin bölgesi alınıp dikiş atılıyor.
Bu yüzden dikişlerin çok olması doğal ve 20 gün içinde genelde yara bölgesi kapanır. En fazla 1,5 ay. Bünyeye bağlı biraz da.
Yani başka bir çaresi olsa o uygulanır zaten. Tek çare şuan için ameliyat.

Daha önce olmadım ama 4-5 defa girdim ameliyatına.
Benim anlamadıgım çevremdeki herkese tekrar ameliyat ol deniyor ekşi sözlüge vs bakıyorum millet bıkmış kıçını kesecek neyse
Sporcuyum günde yemem gereken belirli kaloriler belirli bir protein miktarı var hocam ameliyat olunca 20 dikiş yüzünden tuvalete çıkamıyordum günüm ful kahve meyve sebze tarzında geçiyordu normalde yeri gelince 5 öğün yiyen ben ameliyat sonrası hem antrenmanlar aksadı hem beslenmem bu hem psikolojimi bozdu hemde vitamin eksikliğini ortaya çıkardı bende tansiyonum falan düşüyordu sürekli vücut alışkın olmadıgı için şimdi tekrar düzene soktum herşeyi derken bir daha ameliyat olmak istemem şu yöntemi deneyeceğim inşallah

https://www.youtube.com/watch?v=wjs8l2qVnU8