İsterseniz lehim teline tapın beni alakadar etmez. Benim takıldığım nokta başlığın sabitlenmesine ve
@Seul; hocamın fikirlerini belirtmesine sert bir şekilde çıkışmanız. İslam hoşgörü dinidir ve herkesin dilediği inancı yaşamasına ve fikirlerini özgürce belirtmesine önem verir.
Madem konu sahibi yanlış yolda siz de fikirlerinizi ortaya koyun ve doğru yolu bulmasına yardımcı olun o halde. Ha bunu yapmayacaksanız da gelip kimseye böyle muamelelerde bulunmayın. Yaptığınız davranışlar konu sahibinin fikrini değiştirmemekle birlikte -nasıl ki konuyu okuyanların inancı değişebiliyor- yorumunuzu okuyan kişilerin de İslam'a bakışını etkilemektedir. Unutmayın ki bir Müslüman olarak İslam dinini temsil ediyorsunuz.
Ayrıca siz derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Daha önce de belirttiğim gibi Müslümanım ama diğer dinlere ve inançlara da saygım var.
Yazıda ne kadar sert olabilir bilmiyorum gerçekte olan göründen daha fazla. Görüşünüzdür saygı duyarım fark etti isen görüşünüzü aşağılayacak yada hakaret edecek bir kelime kullanmadım. Konun sabitlenmesi demek herkesin gözüne sokulması demek kimsenin gözüne sokulmasını istemiyorum. Kendi fikrimi savunmak için buraya onlarca kelime yazmaya gerek yok aç Kuran'ı oku yeter görüşümü anlayacaksınız. Zaten herkes müslümanım diyor ama kimsede " İnanıyoruz ama burada ne yazıyor?" deyip açıp okumuyor. Okusalar bu tartışmada olmaz.