Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce kıl dönmesi ameliyatı oldum her ay düzenli kontrollere gidiyordum ameliyat sonrası,,taki 5. ay oldugu zaman tekrar kuyruk sokumumda bir şişlik hissettim o kadar dikkat etmeme ve zahmete katlanmama rağmen tekrardan bana ameliyat olacagımı söylemişti bende olmam demiştim çünkü daha önceki ameliyatımda bana 20 dikiş attıklarından toparlamam çok uzun sürmüştü bir daha dayanamazdım ki zaten bunlardan sonra psikolojim bozulmuştu vitamin eksikliği vs çıkmıştı ameliyat sonrası,,neyse şişlik kış ayında tekrar indi eski haline döndü bir sıkıntım yoktu şimdi malum havalar ısındı ve tekrar iltihap oluştu bende ve kime sorsam internette neyi araştırsam ameliyatın boş işe yaramaz bir iş oldugunu ortaya koyuyor. kıl dönmesi için çünkü kuzenim,arkadaşım da benden sonra ameliyat oldu ondlardada tekrar etti yine hastalık onlarada tekrar ameliyat dendi şimdi demek istediim kıl dönmesi olanlar var ise forumdan bu konu hakkında bilgi almak istiyorum ameliyatsız bitkisel lazer tarzı iyileşenler var ise şimdiden teşekkürler.