Oteli arayıp teyit edebilirsiniz mesajına istinaden hareket edilmiştir. Lütfen maydonoz olan arkadaşlar edepli ve saygı çerçevesinde yaklaşsın.Hakaret yok küfür yok. Arkadaşın bu kadar sık emoji kullanması ve
hotels.comun rezervasyonda giriş yaptıktan sonra iptal edilmez demeleri üzerine ve konu kanıtlı bir şekilde açılmadığı için haliyle arkadaşın konusu üzerine oteldeyken çıkan arkadaşlar olmuş. Kanıtsız bir şekilde bunun yapılması hoş ve doğru değildir. Kaldı ki rezervasyon bilgileri arkadaşımız tarafından konuda paylaşılmıştır. Konuda %100 kanıtlı şekilde açıklama yapabilecekse arkadaş için özür konusu açıp üstüne 100₺ de para göndereceğim. İnsanların duygu ve düşünceleriyle oynama amaçlı açılan bir konu ise maydonoz olan arkadaşların yüz kızarıklığı yetecektir. İyi forumlar hayırlı cumalar herkese ☺
Ben teklifini kabul ediyorum gel İzmir' e hiltona gidip birlikte konuşalım olay yaşanmışmı yaşanmamış mı birlikte teyit edelim müdüriyetten sana bilgi vereceklerini sanmıyorum arkadaş bu konuda haklı bu özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor..