A1K9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fragman ve afişte artık telif hakkına giriyor. Şirket diyorki ben fragmanı ve afişi belli sitelere(yüksek sitelerden reklam oluyor) izin verdim ama sana izin vermedim. Bu yüzden sana telif hakkı davası açabiliyorlar. Film ve dizi piyasası bitmek üzere şirketler artık teliflerden ekmek yiyebildiklerini gördüler. Ekmek yediği değirmeni kimse kolay kolay bırakmaz. Bizzat ben fragmandan telif hakkı yedim ve uğraşıyorum avukatlarla.
aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
koronadan kaçmak için cezaevleri iyi fikir diyorsan gir bence
KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneyelim mi
Aç fragman sitesi eğer tazminat davası telif yemez isen tüm mal varlığımı sana vereceğim.
Telif fragmanı bırak film afişini koysan bile atarlar ve uyarma zorunluluğu yoktur telif hakkı davalarında yani 3 gün içinde kaldırın diye mail atmaları şart değildir öyle bir yasa yok

Ek olarak 1.ay da da site telif yiyebilir 1 sene sonra da. Karşı tarafın avukatları ya da hukuki süreç olarak tuttugu şirket sizi ne zaman kontrol ederse ozaman telif yersiniz. 5 günlğk site de telif yiyebilir veya 1.5 sene hiç telif yememiş site de yiyebilir
Herkese teşekkürler merakımı giderdim. sonuç olarak bu işe girmeyi düşünmek bile saçmalık