Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam büyük alametler nedir biliyor musun? Hz. Mehdi'nin gelişi zaten son viraj demek. İnanan inandı, saf değiştiren değiştirdi. Büyük savaşın amacı zaten bu.

Biyolojik silah vs. bunlar çoluk çocuk işleri. Genetik mühendisliği hakkında bilginiz var mı? Kalıtsal değişiklikler hakkında ne biliyorsunuz? Cehalet bu işte hiçbir şey bilmeden bir şeyler sallıyorsunuz. İnsan bilmediği bir konu hakkında konuşmak zorunda değil. Biyolojik silah olacak ve Türkiye'nin bilmem ne ilçesinde oturan yıllık geliri hadi en baba 500.000 TL olan birine duyum gidecek Kendinizi de etrafınızdakileri de kandırmayın hocam böyle şeylerle.
Niyetim karşılıklı tartışma çıkarmak değil.
Cehalet nedir bilirmisin? Bilgi sahibi olmadığın konularda kesin konuşmak. Cehalet bilmediğin bir şeyi tartışmak yada ortaya atmak değildir.Cehalet bilgi sahibi olmadığın yada bilgi sahibi isen bile kesin ifadelerle benim düşüncem doğrudur demektir.
Ama insanları cahillikle suçlamanız yanlış. Herkes kendi çapında bilgi birikime sahiptir. Mesala ben size cahilsiniz demedim ama siz beni cahillikle itam ediyorsunuz. Ben zaten biyolojik silah olduğu konusunda bilgi sahibiyim demedim. Ortaya atılan bir teori var bunu dile getirdim. İlgimi çekse araştırır bilgi sahibi olurdum o konuda.Doğrudur bu biyolojik silahtır deseydim o zaman dediğinizde haklı olurdunuz. Alametler konusuna gelirsek. Dediğim gibi küçük alametler ve büyük alametler var. Küçük alametler gerçekleşmiş gibi görünüyor. İnsanların da böyle düşünmesi gayet normal. Büyükleri gerçekleşseydi h.z mehdi ortaya çıkmış olsaydı zaten kesin olarak kıyametin her an kopacağını beklerdik. Din ile ilgili olarak inan aklına gelmeyecek kadar kitap okudum. Buna rağmen ben kesin ve net konuşmuyorum bazı konularda. Kurduğum cümlelerde sonu kesin budur diye bitmez hiç bir zaman. Çünkü cahil insan öz güvenlidir her şeyi bildiğini sanarak kesin konuşur.

Kıyamet kopmayacak dersen şirk koşmuş olursun. Kıyamet kopacak desen yine şirk koşmuş olursun. Doğrusunu ancak allah bilir.