Bence ülkemizin birimlerinin ilk günden bu yana aldığı tedbirler meyvesini veriyor ve alınan tedbirler çok yerinde. Geç kalınan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Evet aktif durumda hastalık taşıyan pek çok insan olabilir şuan sen , ben, yada çocuklarımız , anne ve babalarımızda olabilir. Şahsen benim ailemde olsa bunu yarın medya duyar. Sosyal medya duyar, gittiğim hastanedeki çalışanlar duyar. Burada forum ahalisi duyar. Bunu kimseden saklayamazlar. Ülkemizin yetkili birimleri 1 diyorsa bir, 2 diyorsa ikidir. Sana bana düşen devletin verdiği sayılar üzerinden tartışma çıkartarak zaten gergin olan insanları daha da germemektir. Telaşeye düşürmemektir. Bu hiç kimseye fayda saglamaz. Topluma ve en önce kendimize fayda sağlayacak olan şey, imkanlarımız doğrultusunda kişisel hijyenimizi sağlamaktır. İşimiz yoksa evde oturmaktır. İnsanlarla temastan kaçınmaktır. Sen gençsindir az risk tasirsin ve hafif atlatırsın haberin bile olmaz ama senden daha yüksek risk grubundaki bir insana bulastirirsan o insan senin kadar şanslı olmayabilir. Hasta olalim yada olmayalım ne olursak olalım her koşulda duyarlı olalım.