siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz forumun ne demek olduğunu biliyor musunuz? Size mi kaldı benim yorum yapıp yapmayacağım? Sizi eleştiriyoruz ve orada bile bize sallıyorsunuz. Sinirli ve agresif bir insan olduğunuz mesajınızın her kelimesinden anlaşılıyor.

https://www.r10.net/1076449606-post21.html

Bunu ben mi yazdım? Arkadaş yine de sana kibarca bir şeyler söylemeye çalışmış tanımam etmem doğru veya yanlış ama agresifliğin mesajının her yerine taşmış farkında mısın? Sen önce kendine bak eleştiriye açık mısın sonra gel bana forum kurallarını anlat. Ukalalığa gerek yok. Off topic işleyişini bilmeden burada boşa sallama.İsteyen istediğini gibi yazacağı gibi aynı zamanda saygı sevgi çerçevesinde eleştirebilir.
Sizin bu agresifliginizin sebebi nedir peki hocam, forumu boş boş saçma şeylerle meşgul etmeyin demişim boş boş konuşmayın dememişim yazdığım cumleyi birde anlayarak okumaya çalışın, açılan konu size göre doludur inanırsınız ona göre düşüncenizi belirtirsiniz bana göre de boş gelmiştir bende düşüncemi belirtmişim ne var yani bunda? Size forum kuralları ile alakalı bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum nereden turetiyorsunuz bunları, ben burada boşa salliyorum dostum tamam mı, yazmış olduğum yorumlarda da en ufak bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum, açılan konu saçma gelmiştir doğru gelmemiştir bende düşüncemi belirtmişimdir ama doğru ama yanlış bu sadece benim bileceğim birşey hayırlı akşamlar