Codeigniter kullanan yazılımcı arkadaşa ihtiyacım var.
Facebook reklam apisi
Adwords reklam apisi
Cpanel Apisi
Gibi onlarca api kullanarak projelerimi geliştirebilecek bir yazılımcı arıyorum.
Projelerimi bir çırpıda anlatıp planlatabilecek kabiliyette biri değilim. Bugüne kadar uzaktan yada yan yana anlık olarak tarif ederek projelerimin geliştirilmesini sağladım.
Bu yüzden mevcutta bir şirkette çalışmayan.
İstanbul Avrupa yakasında olursa tam zamanlı olarak kendi şirketimde çalışabilecek.
Eğer İstanbul dışında yaşıyorsa da uzaktan anlık olarak benim tarif etmem ile projelerimi ileriye taşıyabilecek bir arkadaş arıyorum.
Dönüş yapacak arkadaşların Tehemeforestten aldığım temayı bozmadan kullanabilmesi önemlidir. css js ajax bilgisi ileri düzeyde olması gerekiyor.
Uzaktan çalışmanın tek şartı 3. kişi ve şirketlerde çalışmayan biri olması ve anlaşma yapıldıktan sonra dışarıdan kesinlikle iş kabul etmemesi olacaktır.
Maaş aylık 10.000 TL olarak bedel belirledim. Yeter ki projelerimi içtenlikle savsaklamadan özenle yapacak bir arkadaş olsun. Projemin tamamen her şeyiyle bitmesi en az 1 yıl sürecektir. İş ahlakı bilincinde olan, 2 ay sonra türlü bahanelerle işi yarım bırakacak arkadaş hiç başvurmasın.
Önden para isteyecek kişilerde hiç başvurmamasını rica ediyorum. Aylık ödemelerimin günü atlamadan yaparım ama sizi tanısam dahi önden para vermem. Dediğim gibi Şirketimizin Şişli yada şirinevler lokasyonlarında bulunan ofislerimizde yüzyüze görüşebiliriz. Şimdiden teşekkürler.