Kendiniz için bakmanız gereken şey emir verir gibi konuşmak hocam. Şu kategoriye açma,boş boş konuşma,gereksiz yere meşgul etme.. Bunlara gerek yok. Tamam bir kere uyardınız fikrinizi paylaştınız yeterli.Diğer durumlarda üyenin kendi insiyatifinde olan durumlarda söz hakkı kimseye ait olamaz bunu bilmeniz gerekiyor forum kurallarından. Eğer üye; yanlış,hakaret içeren vs... içerikler veya mesajlar paylaşıyorsa bile bir kere uyarırsınız üye olarak gerisi üyenin kendi sorumluluğundadır cezasını veya uyarısını kendi çeker siz değil. Üslubunuz ve emir şekliniz yanlış
şu kategoriye konu açma boş boş konuşma gereksiz yere meşgul etme falan filan bunları ben mi dedim bi konuyu tekrar okuyun, benim üslubumun doğru yada yanlış olduğunu belirtmek size düşmez bu konuda söz sahibi olduğunuzu da düşünmüyorum,acilan bu konuda fikrimi düşüncemi belirttim arkadaş ile aramızda olan ikili bir konuşma yada tartışma bu durumda size de söz hakkı düşmez
Offtopic'e açılan bir konu, rahatsız olduysanız es geçersiniz olur biter. Sizin üslupta büyük sıkıntı var.
Rahatsız oldum ve fikrimi düşüncemi belirttim es geçmek istemedim, bi ara sizden üslup dersi alayım hatırlatın bana