enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telif yememek için değil hocam o dediğiniz genelde ilk olmak için yapılır. 2021 de çıkacak bir dizi sezonunu sanki varmış gibi yüklerler sonrasında dizi bölümü yayınlandıkça güncellerler bu sayede yorum kasalar ve uzun zamandır var olan bir konu olduğu için öne çıkarlar. Sorunuzun cevabı ise yapsanız bile bir şey kazanmazsınız
dediğiniz gibi çıkmamış ya da yeni çıkmış filmleri çoğunlukla ekliyorlar ve ben bunlardan para kazandıklarını düşünüyorum. Çünkü fragmanı bile oynatmadan önce 15 saniye reklam oynatıyorlar, filmi açmak için tıkladığımızda yeni açılan sekmeleri saymıyorum bile. bence para kazanmasalar yapmazlar.

cevabımı aldım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fragman ile nasıl para kazanacaksin peki
hocam yeni çıkan filmi internette aratın o zaman görürsünüz. reklam izletiyorlar, yeni sekmede reklam açılıyor vb. işlerle yollarını buluyorlar.

BlankDay16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterseniz elimde çok güzel bir domain var 2 yıllık size satabilirim 2. Yılı şuanda
hocam benim böyle bir niyetim yok aslında. ben bu işin telif boyutunu merak ediyordum. kendi sitelerimle uğraşamıyorum şu an.

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şekil'de google'de üst sıralar'da kalamazsınız En iyi backlickler bile olsa 1.sıraya gelsen dahi siteye giren hemen çıkacağı için google algoritması bunu fark eder. İlle'de dizi sitesi açacağım diyorsan ve ciddi bir iş çıkarmak istiyorsan önce bir domain belirle ve yan uzantılarını'da al.
Host ve domain yurtdışı ve seni takip edemeyecekeleri bir şekil'de alman lazım. Bu şekilde gönül rahatlığı ile iş yaparsın , arkadan'da bir iz bırakırsan kendini davalık olmuş olarak bulursun.
hocam yurtdışına çıkmadığım sürece dizi film işine girmem. tavsiyen için sağol.

emreyavsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya telif yememek için ya da o film daha internete düşmediyse sadece fragman koyuyorlar.
aynen öyle de yapıyorlar