Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay yokuş yapmak değil aslında, tekrardan başımızın ağrımaması. Bu olayın başıma gelmesi sonucu 12 saatlik sürede bir çok arkadaş ile görüştüm. 2012 yılında yapılandırma yapıp borcunu ödeyen arkadaşa bile daha sonra hoop hemşerim bu yeterli değil diyerekten yeniden inceleme ve ceza kesilmesi söz konusu.

Aslında yapılması gereken işlem çok basit burada dava yoluna bireysel olarak giden bir çok arkadaş mevcut, herkes ayrı ayrı uğraşmak yerine güç birliği yapıp adam gibi bir avukat ile görüşülse çok daha hızlı ve sağlıklı kararlar çıkacaktır diye düşünüyorum.
Olayın tekrarlamasını ilk defa duydum. Bir kere görüşüp o anlaşılan rakam neyse o zaman tüm vergi yükümlülüğü defter kapanıyor. Geriye dönük aynı kazançlardan tekrar hesaba girmelerine şaşırdım.

ahzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar bir tutara 55 bin ? Kendimi çağırılmıştı tebligat ile ? Gönüllü uyumdan mı yararlandı ? Çünkü son zamanlarda 100 bin civarı gelire dahi 100 - 150 bin ceza çıkarıldığını yazanlar var.
Geçen sene Adsense gelirlerinden vergi dairesine ilk çağrılanlar arasından. Daireyi gidip görüşüyor, anlaşıyorlar sonrasında şirket kuruluyor işine rutin devam ediyor.