Arkadaşlar bilmeden, düşünmeden yorum yapmayın. Evet haklısınız geçmişte yaşananlar günümüzle kıyas bile edilmemez. Fakat 2020 yılı başladığından beri depremler, virüsler, göçmenler, ilk defa Kabe'nin kapatılması, güneşin batıdan doğabileceği söylemleri, birçok kişinin özellikle rus kadınlarının müslümanlığa koşması ve daha sayamayacağım bir sürü olaylar. Belkide bunlardan en önemlisi ahir zamanda olmamız. Sokağa çıktığımda başım eğik yürüyorum artık, bu kadınların bazıları öyle bir açık seçik giyiyor ki yemmin ediyorum onunla aynı tür olduğuma utanıyorum. Sözde kapalı insanlar açık insanlardan dahada azmış bir durumda, bir gün video çekip insanlara göstermediklerinde adeta çıldırmış duruma gelecek kadınlar var. Yakın zamanda başımdan geçen Allah Teala tarafından gelen bir bela o kadar değişik ve sihirliki ateist bir insanın müslüman olup kafasını secdeden kaldırmayacağı düzeyden. İnşallah bu yaşadığım olayı en yakın zamanda forumda konu açıp sizlerle paylaşacağım. Aranızdan birinin namaza başlaması kadar bana hiçbir şey mutluluk vermez, sırf bu yüzden anlatacağım.
Namazın bahanesi olmaz şüphesiz. Dedikleriniz o kadar haklı ki. Yaşadıklarıma istinaden bir şey diyemiyorum.