hocam hangi akla hizmet diyince örnek vermek istedim ben biraz derin kampanya kovalayanlardanım yani çoğu kampanya çoğu yere düşmeden benim önüme gelir kampanyaların gruplarına üyeyim. ek olarak 3-4 sene önce bir çin sitesinden 2 bin dolarlık ürünü 250 lira gibi bir kargo ödemesi yaparak onlarca sipariş getirdim. Bunun dışında şuan hala çok ucuza yemek siparişleri verebilyorum. Daha anlatamayacağım özel kampanyalarıda yapıyorum ve bunların çoğu olumlu sonuçlandı sorun yaşamadım. Ek olarak ortada bir kupon var hocam ve kupon kullanılıyor fiyat düşüyor yani ortada dandik bir siteye girip kampanya görüp almak değilde dünyanın en büyük otel konaklama aracı sitelerinden birisinden bu işlemi yaptık. Sadece gidip kalan arkadaş var mı yok mu diye konu açmak istedim. Beni yanlış anlama iyi niyetin ile yorum yazdığını düşündüğüm için bende biraz bilgi vermek istedim.
Hocam keşke biraz bekleseydiniz yorum görseydik dediğiniz kampanyalari indirimleri şu forumun %80 i bilmez bulmak kolayda değildir düşünebilirdiniz ben bu kampanyaları buluyorum ediyorum r10 da şimdi böyle bir kampanya nasıl gündem oldu vs gibisinden ama sağlık olsun chargeback inşallah yemezsiniz otelde sknti olmasa bile ileride sknti yaratabilir