akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep grafiker olmak istedim böyle çalışmalara bayılıyorum, konu görselleri bannerlar post tasarımları falan. Umarım bir gün başlarım ben de
İnşallah gönlüce olur hocam..

HeavenBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendime tasarım yapmak o kadar eziyet gibi geliyor ki...
Sırf o yüzden konu tasarımı bile yapamıyorum

Sürekli rap müzik dinleyerek ilham alıyordum artık o da fayda etmiyor. Allah tüm tasarımcıların yardımcısı olsun
Zor ama kaçarı yok hocam.. Ben alışveriş yaparken trade vs gibi şeyler dışında kişinin konu tasarımına da bakarım.. İnsanların da baktığı gerçek.

awoken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde kendimiz için hazırladığımız web siteleri de çok zor oluyor "Terzi kendi söküğünü dikemez" lafı sanırım uyar buraya
Yazılımcı olmayı denemiştim daha gençken ama sanırım grafikteki şevkimi orada kullanamıyorum

alicanbaskirkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok düzenli bir çalışma vallahi tebrikler, katman tarafında bu düzeni yaratmanız da büyük bir emek müşteriye yaptığım tasarımlar, müşteri tarafından onay alınca bitiyor. Fakat kendimize yapınca bu beyin bir türlü onaylamıyor bir şeyi. Lakin çok fazla tasarım ile karşılaşmamızdan dolay olsa gerek bilemedim
Düzen hastalığım benim hocam o katmanlar dağınık olursa ben koparım işten devam edememki..

Qerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle bir şeyin maliyeti ne olur bıze
250'den başlar konunun aşağı doğru ne kadar uzadığına göre yükselir hocam..

Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mükkemel Gorunuyor hocam bence terzi kendi sokuğunu dikemez lafı doğru hocam
ee belli ki dikiyorum hocam sadece daha zor oluyor Bu arada teşekkür ederim..