Merhaba arkadaslar bir bot yaptırmak istiyorum. Bu botun özellikleri şöyle olmasını istiyorum.
1.verecegim x siteden veriler benim e ticaret siteme çekilecek aynı zamanda instagramada çekilecek instagrama çekilirken zaman ayarlı ürün paylaşımı olacak mesela günde 5 ürün yada 10 ürün benim belirledigim zaman aralıklarında paylaşılacak
2.x siteden benim eticaret siteme çekilen ürünler eger x sitedeki ürün siteden kaldırılmıssa benim e ticaret sitemdende kalkacak aynı zamanda instagramdanda kalkacak
3-instagram ve benim e ticaret sitem için başlıga uygun etiket sistemi etiket eklenmesini istiyorum
4-instagram dan ürün paylaşırken benim belirlemiş oldugum bir yazı kalıbı ile paylaşılsın
Not:eticaret sistemim kiralık bir sistem ondan dolayı ftp vermiyorlar sadece e ticaret admin panel var bilginize bide arkadaslar yüksek fiyatlar vermezseniz yada bütçeniz nedir sorusunu sormazsanız sevinirim öncelikle bu işi yaparım diyorsanız bu işin hakkı neyse açık ve net fiyat öyleyin bende ona göre düşüneyim
Son olarak ödeme iş bitiminde test ve çalışırlılıgı emin olunduktan sonra yapılacaktır. teşekkürler