düz adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook intikam almıştır
Adamlar binlerce liralık reklam açar 1 kuruş alınmaz. 60 TL'lik deneyelim dedik 70 itelediler. Ne olacak bakalım

AdsReklamNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alamazsınız hocam borc karşılığı çektiyse
bettor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borcunuz yokken mi çekmiş?
Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Papara da sanal kart var mı ? BEnde çıkmıyor acaba normal kart mı bu da ondan çekebiliyor
awoken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Papara sanal kartında bakiye diye bir olay yok sanırım. Yani ben oluşturduğumda bakiye belirleme yoktu.
ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paparayı arayıp itiraz talebi açın bakiye olmayan bir karttan para nasıl çekilmesine izin veriyorsunuz diyerek. Benim de başıma gelmişti başka bir banka dan başka bir platform da kullanmıştım sanal kartı iptal ettim ana kartı da iptal ettirmiştim 1-2 ay sonra karttan çekim olmuştu itirazda bulundum iade etmişlerdi
düz adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook intikam almıştır
Serdarcan97 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sanalkart asıl kartinin bilgilerinin güvenliği için oluşturulmuş bir sistem deneme fırsatlarundan yararlanmak için deil azure Facebook derken iyi tokatlamis Facebook geçmiş olsun
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar binlerce liralık reklam açar 1 kuruş alınmaz. 60 TL'lik deneyelim dedik 70 itelediler. Ne olacak bakalım

Yapacak bir şey yok maalesef Soğuk su içeyim bari. 70 TL Önemsiz ama öğrenci olunca 1 haftalık harçlık neredeyse.