Anestezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın,

Deniz bank sürekli almış olduğum kredi kartı borcu için sapık gibi sürekli arayıp ediyor, 16 günlük gecikmede yoğun olarak çalışmaktayım küçük bir ilçede yaşıyorum ve denizbank atm si 1 tane var o da bankasının olduğu yerde ve ne zaman gitsem özelliklede şu 3 haftadır sürekli atmleri bozuk sürekli bakım bilgisi veriyor aradıklarında bunu bildirdim daha dün ve ne zaman yapıcaksınız ödemeyi dedi bayan valla hanımefendi atm niz ne zaman çalışırsa o zaman dedim zaten yoğun çalışıyorum gece 12 de atm peşinde koşuyorum hizmet anlayışları sıfır bunu çoktan anladım zaten 4 gün geciksin pat arıyor sanki kaçıyormuşuz gibi Az önce tekrar aradılar işteym müşterim var daha sonra döneceğim diyorum çok kısa tutucam diyor hanımefendi işteyim diyorum nesini anlamıyorsunuz dedim daha sonra ararlar dedi kapattı yine eyvallah bu tip başına gelen oldu mu bu durum için ben şikayet hakkımızın olduğunu düşünüyorum sabah giriyorum işe gece çıkıyorum bu sorun onların ihmalsizliği 1 ay geçiyor aradan 2-3 hafta atm ye ulaşamıyorum artık bilinçli olduğunu düşünmeye başladım aslında şuan tüm borcu kapatacak bütçem mevcut ama inada bindirdim artık uğraşsın dursunlar hep ben mi uğraşıcam diyorum ortak atmye gittim kabul etmiyor kartı geri verip bankanızla görüşün diyor bankayı arıyorum 8 dakika 45 saniye bekletiyor yne bağlanamıyorum bu süreçte müşteri gelip ediyor vs bu kadar sık aramaları özelliklede durmadan özel numaralardan aramaları yasal mı ? Günde 8 10 kez aramaları,

Ha şöyle birşeyde başıma geldi parayı ödedim bir ara ödemediniz diye aramaya başladılar Allahtan işlem fişi vardı bunlar bankacılıktan çıkmışlar her yaptığınız işlemlere kanıt tutun bu da benden tavsiye olsun
+ sabahta gittim chip kart hatası verdi chip kırıp vs birşey değil bende temiz bir peçete ile sildim tekrar deneyeceğim fırsatım olduğunda ne zaman gitsem bir problem bir sorun kasıtlı olduğunu düşünmeye başladım bir kaç kişidende aynı sorunları duyunca

Bence siz sıkıntılısınız,daha doğrusu çok rahatsınız..