barancan450x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olası senaryoyu özetleyeyim,
Konu başlıklarından böyle bir olay olduğunu gördün, öğrenci evinde salçasız makarnalarınızı yerken, öğrenci arkadaşlarınla "*** olm böyle böyle bedava tatil yapıyormuşsun" vb gibi konuşmalar yaşadınız. Sonra herkes hayal gücünde birşeyler kurdu. Sizde o kurulan senaryoları mixleyip bize aktarmışsınız.

Şöyle olursa kanıtlarım, böyle olursa takla atarım vs boş konuşuyorsunuz.

Herkes bu kuponların akıbetini merak ediyor, bu merakı 1 tanecik fotoğrafla giderebilirdiniz. Kimse sizden mahrem bir fotoğrafınızı istemiyor.

Iyi istirahatler.

Alın ve susun makarnada yerim kral odasında da kalırım ama yalan huyum değildir yada vizyonsuzluk.

Buda kuponun akıbeti hala kupon diyorsunuz çalıntı kodlar sahiplerinin sattığı falan yok olaydan sonra öğrendim

Ben artık birşey demek istemiyorum başıma gelen trajikomik olayı size içtenlikle özetledim ama bazı arkadaşlar ımız olaya çok ergence yaklaştı kimseye daha fazlasını ispatlama gibi bi gayem yok kodlar bugün den itibaren değiştirildi hotels com da işin içinden cok güzel sıyrıldı resmen biz ödeme almadık deyip suçu otelde konaklayanlara attılar benim durumum biraz extrem fakat kısaca yok öyle 50 100 TL ye 6000 TL kod bence buna inansanız daha iyi edersiniz benim durumuma düşmemeniz için söylüyorum bu işten her hangi bir çıkarım yok herkese iyi forumlar