Hocam benim bugunkü masrafımı karşılıcaksan veririm arar oteli teyitte edebilirsin

sıkıntı yok boş konuşanlara meydan okuyorum madem yalan söylediğimi düşünüyorsunuz tüm forumun önünde bi konu açın Lin böyle bi olay yaşadığını kanıtlasın masraflarını ben karşılıycam desin biri o zaman kanıtlamazsam konuşursunuz
Hocam benim burda size bu ithamda bulunmamın sebebi genel olarak söylüyorum adam düşünüyor hotelscom kupon kodu varmış böyle böyle birşey belki biryerden arttırırım da bu sayede ailemle yazın güzel bir tatil yaparım diye veya az bir paraya giderimde kalan Paramla şöyle şöyle yaparım vs diye düşünerekten kupon kodu alıyor veya düşünce içerisine giriyor sonra sizin konunuzu görüyor fotoğraf atabilirmisin diyoruz yok diyorsun video çekseydim keşke diyorsun ama fotoğraf atmıyorsun o adam ikilemde kalıp muhtemel sonuç olarak rezil olurum düşüncesiyle tatil planını iptal ediyor hani demem o ki böyle bir konuyu açıyorsanız olduğunu kanıtlayın veya hiç insanların kafasını karıştırmayın konuyu açmayın.