https://bit.ly/2W5oM6o
çok üzüldüm sizin adınıza karşı taraf adınada ama kaza işte vallahi hergün aracıma binerken aklıma devamlı gelir çok kaza görüyorum yolda olduğum için, üstüne böyle şeyler görünce gaza basamıyorum korkuyorum aman biri atlayacak ta bişey olacak diye en son 1 ay önce sol şeritte 40 km hızla gidiyorum akşam 10 civarları sag şeritte bak direk sağ şeritte yolun ortasında yolcu indirdi dolmuş bende korna çaldım benim tarafa kırmasın diye , minibüsün hizasına gelir gelmez şak diye yaya çıktı frene nasıl asıldım aynam çarptı tabi sonra indim yandaki üstgeçitten geçin diye bağırdım dolmuşa ayrı bağırdım o an sinir boşalması yaşadım. yayalar çok bilinçsiz ne kırmızı biliyorlar ne araç, arabası olanlara düşmen gibi bakıyorlar neden bilmiyorum, kendilerine kırmızı yanıyor yol vermiyorlar araçlara o yüzden ne olursa olsun tın tın gidiyorum sağ şeritten. yinede olacağı varsa oluyor geçenlerde üst geçitten kendisini atıyor intahar için yolda kurallara uyan aracın önüne düşüyor altına alıyor ölüyor adam o yüzden en sonunca aracımı satacağım yaya olmak daha güvenli.