Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben ateist değilim Sadece bakıyorum da o kadar çok şey uydurulup birbirine bağlanıyorki . Ben de sorunuza uydurup cevap vereyim. Evren zaten hiç yoktan var olmadı. Zaten ezelden beri vardı. Şimdi diyeceksiniz yoktan bir şey var olmaz ezeli bir şey olmaz. eee siz zaten yaratıcının ezeli olduğuna inanıyorsunuzda evrenin ezeli olmasına mı inanamıyorsunuz. Zaman denilen kavram bir ilizyondan ibaret. Aslında tek bir an var o ada o andan ibaret zaman diye bir şey yok. Her şey aslında çoktan yaşandı ve bitti. Kendi içinde sonsuz bir döngü halinde devam ediyor.
Ateistsiniz demedim bu haddim değil sadece yorumunuzu merak ettim. Yalnız benim sorduğum soruya verdiğiniz cevap sizin gibi zeki ve bilimsel düşünen birine yakışmadı
Eğer bir küçücük canlı cansız varlığı eline alır inceler üzerinde düşünürsen zaten böyle minicik şeyde bile mükemmel ve kusursuz bir dizaynın kendiliğinden olmayacağını anlarsınız.
Nasıl ki düşen bir çocuk canı yandığında ANNE diye bağırırsa her insanda ölüme yaklaştığı en anda BİSMİLLAH (c.c.) diyerek onu feryat eder. Buna çoğu kez şait oldum