PromoDJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir satış konusu açıyorsanız dürüst satıcı ve helal ekmek yemek isteyen birisiyseniz ürüne ait fiyat özellik vsvsvs herşeyi paylaşmanız gerek, ben ürünün adını yazıp 2 foto atayım konuya da sıfırı şu fiyat diye yazayım gerisini alıcı araştırsın diye bir mantık yok maalesef. konu içerisine girdim ilanınızı ve mesajı okudum direkt araştırmaya girdim. sizin belirttiğiniz rakamlardan 400-500 lira daha aşağıya sıfırını bulmak mümkün, ve sonra teklif vermekten vazgeçtim. Kendi düşüncem ve kendi kanaatim, 100 liraya da verseniz KENDİM almam. 100 e alıp 500 e satacağımı bilsem bile almam, sebebi tutumunuz hoşuma gitmedi.

Öncelikle çok şükür her daim helalden yana oldum. Siz buraya bir kamera koyarsanız ben evet fiyatına bakarım. Özelliklerine bakarım. Sadece Google yeterli. Ayrıca ben yalan bilgi vermedim. Ben burada satış yapan 2 mağazadan fiyat aldım dedim. Iletişim bilgisi verebilirim dedim.

Ben konu açarken nette urun satilmiyordu. Stok yoktu. Fiyat bilgisi yoktu. En azından ben göremedim. Gun içinde hepsiburada dahil bir kaç markette birden açıldı. Hepsiburada 1325 TL'den açtı. Halen duruyor. Urun içeriği kutusu ve kargolamasi ile ilgili zaten sorun yok. Burası benim kısmım.

Şahsınıza gelirsek sahsi kanaatinizi dikkate aldigimi soyleyemem. Sonuna kadar okumadim bile. Tutumumdan fazlasiyla memnunum. Ben zaten hali vakti yerinde olan bir insanım. 300 TL'ye gitmiş olsaydi da sorunsuz üzülmeden gönderecektim. Bu üründen bana 3 adet verildi. Bu 2.olandı. Ilkini yine burdan sattım. 3. Olani da ilerleyen günlerde buradan yine açık arttırmayla vereceğim. Takıp edersiniz.

Bu ihale zaten sonuçlandı. Urun sahibine gidecek.

Teşekkürler.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi