OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bir yaratıcının olmadığına inanıyorsanız bir karıncadan kocaman dünyaya hatta evrene kadar herşey tesadüfen mi oluştu ? Bir el kadar böbreğin bile görevini son teknoloji diyaliz makineleri göremiyorken bir karıncanın iskelet yapısını yapmaya insanın gücü yetmiyorken, kendini zeki sanan o yaratıcıyı yok sayan zeki insan nasıl oldu bunca şey ?
Size göre en zeki varlık insan. İnsan bile bunları yapamıyorken bunların oluşumu hakkında fikriniz var mı ?
hocam ben ateist değilim Sadece bakıyorum da o kadar çok şey uydurulup birbirine bağlanıyorki . Ben de sorunuza uydurup cevap vereyim. Evren zaten hiç yoktan var olmadı. Zaten ezelden beri vardı. Şimdi diyeceksiniz yoktan bir şey var olmaz ezeli bir şey olmaz. eee siz zaten yaratıcının ezeli olduğuna inanıyorsunuzda evrenin ezeli olmasına mı inanamıyorsunuz. Zaman denilen kavram bir ilizyondan ibaret. Aslında tek bir an var o da şu andan ibaret zaman diye bir şey yok. Her şey aslında çoktan yaşandı ve bitti. Kendi içinde sonsuz bir döngü halinde devam ediyor.