Merhaba değerli forum üyeleri, normalde kimsenin pek değinmediği ve deyim yerindeyse bir Van Canavarı haline getirilen Google Keşfette 3 günde görüntüleme 1.19 görüntüleme ve 84,6 K ziyaretçi ile geri sağlanan haberlerime değinmek istiyorum. Biraz sizi yoracak ama yazdıkça yeniden yazma ihtiyacı duydum maksat size deneyimlerimi sizlere eksiksiz aktarmaktır.
Öncellikle şunu belirtmek istiyorum Google Keşfet girmek için herhangi özel bir çabam ve araştırmam olmadığı gibi tam tersine meslek gereği bir programı takip ederken sitede ne var ne yok diye baktığımda Google Analyticste anlık +400 giriş olduğunu görünce birazcık şoktan sonra bir saldırı olabileceğini düşündüm ancak yeterli incelemeyi yaptığımda saldırı olmadığı sonucuna vardım. Daha sonra forumdan tanıdığım bir kardeşim Whatsapp paylaşımımı görünce abi siteye iyi yere geldi şeklindeki cevabından sonra bende anladım dedim nasıl bu kadar kişi geldi diye kendisine sordum o da abi, Google Keşfette girmişsin dedi.
Sözü daha fazla uzatman haberlere değineyim birincisi bu Google keşfet birçoğunun abarttığı kadar özgün içerik, özgün fotoğraf ve fotoğraf boyutu gibi maddelerin geçersiz olduğunu şahsen kendim yaşayarak gördüm nasıl mı?
İlk olarak ilk 3 haberim aynı haber ve aynı metin tek değişen başlığı oldu eğer özgünlükse bu 3 haberden yalnızca 1 veya en fazla 2 haberin girmesi gerekmiyor muydu? Özgünlük konusundaki bir kanımsa ilgili haberi News kaydı olan ve saatlerce önce kullanan bir haber sitesinden kopya yapıştır yoluyla almıştım.
Yine ilk üç haber üzerinden getirsem haberde kullanılan fotoğraf boyut olarak 800 -600 boyutunun altında ve haberler için ayrı ayrı yüklemek yerine direkt ortamdan seçtiğim fotoğraftır. Yani bazıların yazdığı boyut şu kadar olacak, fotoğraf özgün olacak gibi bir kurala bağlı kalmadım.
Hala haberlerin Gooogle Keşfette nasıl girdiğini bilmiyorum ama güzel bir duygu çok şükür ilk günkü gibi olmazsa da iyi ziyaretçi geliyor tek canımı sıkan konu 3.205 tıklanmaya 340 TL gibi komik rakam kazandırması olurken yukarıda değindiğim 3 aynı haber dışında 4 farklı haberim daha Gooogle Keşfette girmiş belki Google amca sevmiş siteyi
SİTE ADRESİ KİMSE İLE PAYLAŞILMAYACAKTIR. Lütfen talep etmeyiniz.