DizaynMuzesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen örnek olarak soruyorum; Hastamısın, işin mi var, sevgilinle aran mı kötü veya bu işi yapamayacak mısın? açık açık söyle bana. ve hala dönüş yapmıyor.

Ban yemeleri harici işin mahkeme boyutu da var, elinde delilleri olduktan sonra seni 100 tl dolandıran birisi; masraflar, avukat ücreti ve manevi olarak düşünürsek min. 7/8 bin lirası cebinden çıkıyor.
Dipnot: Madde 157. Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi bu eylemiyle ************** suçu işlemiş olur.

Aynı soruya cevap arıyoruz.

ve arkadaşına veya müşterine karşı sen mahcup oluyorsun.

Bu tip insanlar başta kendilerine olmak üzere, çevreleri ve takıldıkları sanal veya real ortama zararlı insanlar maalesef.

İnşallah en kısa zamanda azalırlar.

Size katılıyorum, gerçekten hakkını veren arkadaşlar var onları zaten ayırıyorum bu konudan ama artık kurunun yanında yaşta yanmaya başladı.

Mecbur bazı işlerimizde freelance çalışanları bulmamız gerekiyor. Bulunca da Besmele ile yaklaşıyoruz
Ben birde özellikle söylüyorum tarihi sen bana söyle 1 ay sa 1 ay 2 aysa 2 ay. Ama yeterki söylediğin tarihi tuttur gerisinin önemi yok diye. Yani 1 ay diye dayatsam anlayacağım. Bitiş tarihinide kendileri belirliyorlar