Feradosman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun neresinin lisans paneli olduğunu bilmiyorum, sitenizde sattığınız tüm eklentilerin satış yapma hakkına sahipseniz ne ala özür de dilerim seve seve gelip uygun fiyatlarla alışveriş de yaparım.

Tüm temaların, eklentilerin tanesi yaklaşık 2000-3000$ olan extended lisansına sahip olduğunuzu söylüyorsunuz eğer öyleyse helal olsun sağlam yatırım.
yukarıda eklenilen görüntü ilgili eklentinin arkadaşın hesabında mevcut olduğu ve dilediği zaman indirebileceğinin göstergesidir. sunulan eklentilerin geliştiricisi olmadığımız gibi destekde vermiyoruz eğer destek arayan varsa ilgili eklenti ve ya temaları direk geliştiricisinden alabilir. bunun içinde ürünlerin geliştiricilerin linkini ürün ile alakalı sayfada ekliyoruz , ve evet eklenti ve ya temayı cebimizden ödeyerek alıyor ve gpl lisansı (yani bu şu demek : ben bu ürünün geliştiricisinden satın aldı isem istediğim dağıtma hakkına sahibim hatta ürünü ben kullanacaksam istediğim yada beğenmediğim yerini kendime göre değiştirme ve geliştirme hakkınada sahibim veyahut bir kısmını alır kendi projemde kullanabilirim ) altında kullanıma sunuyoruz. buradaki gayem ise worpdress tema ve eklentilerine isteyen herkesin düşük fiyata sahip olmasıdır. burada taahhüt ettiğimiz husus alınan eklenti ve temaların orjinal olmasıdır . sanırım anlaşılır.