Merhaba r10 ailesi,

Başıma bir olay geldi ve bunu anlatmak istiyorum. Önerilerinizi veya bilgisi dahilinde olanlar bana yardımcı olabilecektir diye düşünüyorum.
2018 tarihinde bilindik bir siteden ucuza Riot Points satan birisini buldum ve kendisinden "10 TL" ye RP satın aldım. Aldığım RP'nin fiyatı o zamanlar 35 tlyi aşmıyordu heralde. Konumuza gelecek olursak dava edilmişim ve dün akşam annemi ifadeye çağırdılar. İnternet hala annemin üzerinde olduğu için gidip ifadesini verdi hiç bir şekilde kullanmadığından dolayı doğal olarak benim ifademi de almak üzere yarın beni karkola çağırıyorlar. IP adresinden dolayı bulunmuşuz. Bu IP'den yapıldığı için harcama doğal olarak bize geldiler direkt olarakta.

İşin beni şaşırtan tarafına gelecek olursam sanırım bu RP'leri satan kişi çalıntı kredi kartı ile yapmış bu satışları. Tabi benim hiç bir şekilde haberim yoktu, kendim dolandırıldım yani buradan sonuç olarak. O zamanlar böyle şeylerden pek anlamadığım için işleyiş hakkında hiç bir fikrim yoktu. Kişi TeamViewer ile bilgisayarıma bağlanıp o şekilde satın alıyordu kredi kartından.

Fakat ben bunu hiç bir şekilde kanıtlayamam malesef, whatsapp üzerinden görüşüyorduk kişi ile hem telefonu hem bilgisayarı değişip elden çıkardım sattım yani. Yani her halükarda ben suçlu çıkacağım olaya bakacak olursak...