Yukarıdaki yorumları bir bir okudum. Anadolu ajansını bilmiyorum ancak İHA için yazılan yorumların tamamı yanlış. Arkadaşlar insanları yanlış yönlendirmeyiniz. Günde 100 tane konu okuyorum, bilmediğim ya da tam emin olmadığım hiç bir konuya yorum yapmam.

Eğer ki internet sitesi kurduysanız ve haberleri internet üzerinden okuyucuya ulaştırmak istiyorsanız bu işin ücreti herkese , ama herkese sabit fiyattır.

Buradan fiyatları yazmak isterdim, ancak hukuki olarak sözleşme maddelerini çiğneyip kendimi riske atmak istemem. Ancak öyle belirtildiği gibi aylık 2-3 bin TL gibi rakamlar afaki ve uçuk rakamlardır.

Eğer ki , tüm ulusal haberlerin sitenizde yayınlanmasını istiyorsanız ( il ilçe farketmeksizin ) ; Günde ortalama 1000-1500 civarı haberin servis edildiği yazılı ve fotoğraflı haberlerin bedeli yıllık olarak ...+ kdv alınır.
Eğer ki yerel bazlı ( il bazlı çalışma yapmak isterseniz ) bunun fiyatı da yıllık olarak ....+ kdv'dir.

Eğer ki tamamını peşin olarak ödeme yapmak isterseniz de indirim hakkı saklıdır. ( Pazarlığınıza göre değişir ).